Facebook logo, verwijst naar de facebook pagina

Materiaal & Voer


Hondenschool Braaf acht het belangrijk met goed materiaal te werken en biedt daarom enkele kwaliteit materialen aan.

Lederen riem:
Braaf biedt de mogelijkheid een sterke, dubbele riem aan te schaffen. De riemen worden voor Braaf in Duitsland vervaardigd. De riemen zijn gemaakt van geolied leer en bevatten alleen twee stevige musketonhaken en geen tussenringen, omdat deze lastig kunnen zijn in de handen. De riemen zijn verkrijgbaar in twee maten; smal (€ 30) en breed (€ 33).

Slipketting:
Wanneer bij de eerste les een slipketting wordt geadviseerd, biedt Braaf direct de mogelijkheid een passende ketting voor de hond aan te schaffen tegen een prijs van €10, ongeacht de maat en/of dikte. Daarnaast geeft Braaf de service de ketting gedurende de training steeds te kunnen omruilen voor een andere / grotere maat. Bij honden in de groei komt het veelvuldig voor, dat de ketting om de paar weken verruild moet worden voor een grotere maat. Braaf vindt het onnodig, de eigenaar steeds een nieuwe ketting aan te laten schaffen. Wanneer de cursist besluit te stoppen met de training, mag de ketting die de hond dan draagt worden behouden.

Voer:
Braaf biedt sinds enkele jaren een compleet hondenvoer aan, omdat zij volledig achter dit product en de samenstelling hiervan staat. Ook heeft het hondenvoer een bijzonder redelijke prijs:
Barca adult 20 kilo: € 55,=
Barca mini 20 kilo, voor de kleinere hond: € 60,=
Barca senior 20 kilo, voor de oudere hond: € 60,=
Bij afname vanaf 4 zakken € 10,= korting

Materiaal & Voer Tarieven Contact